VILTEN MAND.....

..... deze prachtige hondenmand is gemaakt van vilten bolletjes welke allemaal met de hand gedraaid worden. Het zijn de vrouwen in Nepal die dit mooie product maken. Van A tot Z wordt elk product met de hand gemaakt en ook in en aan elkaar genaaid om uiteindelijk een hondenmand te krijgen. 

Wij zijn meerdere keren gaan kijken hoe deze dames werken en we mogen zeggen dat ze onder uitstekende omstandigheden werken met een goed loon waarvan ze hun kinderen weer naar school kunnen laten gaan.

Er zijn vele kleuren en groottes mogelijk en dat is de reden dat je altijd een mand hebt die uniek is en in je interieur past. 

Daarnaast is vilt een duurzaam product wat lang meegaat. Wij zelf hebben deze mooie vilten hondenmand (zie foto hiernaast) welke al 5 jaar intensief gebruikt wordt door onze Australian Labradoodles en nog steeds goed eruit ziet. Een echte aanrader dus!

Naast de vilten hondenmand, staan er nog andere vilten producten op zoals onderzetters, welke verkocht worden voor de stichting Health for Nepal: op = op!


Prachtige manden in de kleur(en) die je zelf samenstelt, met of zonder opening aan de voorkant. 

Maten: 50 x30 / 60 x 40 / 70 x 50 / 80 x 60

Onderstaand zie je de kleuren die mogelijk zijn, deze mag je op het bestelformulier invullen.
Mocht je een andere maat willen dan graag het contactformulier invullen zodat ik een offerte kan toesturen.

Daar deze manden op bestelling in Nepal handgemaakt worden, duurt de levertijd iets langer.